Κινήσεις που δείχνουν την κατεύθυνση

Απόλυτη στήριξη Αγγελόπουλου σε Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για την ΑΕΚ. Ναι μεν η Ένωση δεν… θάμπωσε με το μπάσκετ που έπαιξε, όμως, βάσει αποτελεσμάτων κατάφερε να κάνει βήματα προόδου και να κατακτήσει την τρίτη θέση της κατάταξης, στέλνοντας μήνυμα προς… πάσα κατεύθυνση πως επέστρεψε για τα καλά και είναι έτοιμη -και ικανή- να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Φυσικά, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν κινήσεις υψηλού επιπέδου, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά ο Γιούρι Ζντοβτς και ο Μάκης Αγγελόπουλος, οι οποίοι… τρέχουν τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα.

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε εύκολα μπορούμε να πούμε πως από τις πρώτες κιόλας στιγμές που μπήκαμε στο μεταγραφικό παζάρι για τη νέα σεζόν, ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά. Η Βασίλισσα θέλει να συνδυάσει Ελλάδα και Eurocup, δημιουργώντας ένα «γεμάτο» ρόστερ, το οποίο θα έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Όσο για τα πρώτα ονόματα που έχουν… πέσει στο τραπέζι, οι Οκάρο Ουάιτ, Μάικ Μπράμος και Βίκτορ Ραντ, για τους οποίους το enwsi.gr έχει αναλύσει πλήρως τα δεδομένα, τότε καταλαβαίνει κανείς πως από την μία στην ΑΕΚ κοιτάζουν μόνο… ψηλά, ενώ από την άλλη υπάρχει η διάθεση να δαπανηθούν λεφτά για να δημιουργηθεί ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και πολύ υψηλού επιπέδου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X