Δίπλα στη «Φροντίδα» η ΑΕΚ

Δίπλα στη «Φροντίδα» η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινωνικό της πρόσωπο για μία ακόμη φορά δείχνει η ΑΕΚ στα εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ στηρίζει τον σύλλογο «Φροντίδα» και στα δύο αυτά ντέρμπι θα υπάρχει στη Θύρα VIP εθελοντής του συλλόγου με ειδικά κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η «Φροντίδα» είναι ένας πανελλήνιος σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down. Είναι αναγνωρισμένος ως φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας και από το Πρωτοδικείο. Δραστηριοποιείται από το 2008 κυρίως στην περιοχή της Αττικής και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα το έργο του συλλόγου και περιμένει και τη βοήθεια των φιλάθλων. Στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει στη Θύρα VIP εθελοντής του συλλόγου με ειδικά κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. Η «Φροντίδα» μάς έχει όλους ανάγκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X