"Είμαστε όλοι Σεβίλλη" και... βλέπουμε

Αυτό το κύπελλο είναι...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το Βιθέντε Καλντερόν, δηλαδή την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, διαχρονικά, για έναν περίεργο λόγο, την ΑΕΚ την έδεναν πράγματα. Από την μετακόμιση του Ντέμη Νικολαϊδη, μέχρι το βίντεο που έδειξε ο Στέλιος Μανωλάς λίγο πριν τον τελικό του κυπέλλου. Απόψε και πάλι τα κιτρινόμαυρα βλέμματα είναι στραμμένα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτή την φορά για τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, που όμως δεν αγωνίζεται η Ατλέτικο, αλλά στην ΑΕΚ “ψηφίζουν” Σεβίλλη. Και δεν το κρύβουν. “Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη” δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο και έδωσε το στίγμα. Βλέπετε, αν πάρει το κύπελλο Ισπανίας η Σεβίλλη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, τότε η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως η ΑΕΚ καταρχήν έχει εξασφαλισμένα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και περιμένει και ότι επιπλέον ποσό προκύψει από το μάρκετ πουλ, το οποίο θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ελληνικών ομάδων που θα πάρουν την πρόκριση στους ομίλους. Επίσης αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα ξεκινήσει πιο αργά απ’ όλες τις άλλες ομάδες, ακόμα και από τον πρωταθλητή, την καλοκαιρινή προετοιμασία. Και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς δεν θα το δώσει κατακαλόκαιρο, αλλά τον Σεπτέμβρη. Βεβαίως υπάρχει ένας τρόπος, σε περίπτωση που έχει κατακτήσει το κύπελλο η Σεβίλλη, να χάσει την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ. Αυτός είναι να κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ. Τότε θα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και κάπου εδώ παρουσιάζεται το μεγάλο δίλημμα για την ΑΕΚ. Ένα δίλημμα πάντως, που μέχρι να διεξαχθεί ο αποψινός τελικός του κυπέλλου Ισπανίας και να προκύψει νικητής, είναι απλώς θεωρητικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X