Σημαντική η συνεισφορά του Μαυροειδή

Προσπαθεί να προλάβει την ΑΕΚ ο Χάγκινς
Photo Credits: INTIME

Μετά από την δεδομένη απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι υπόλοιποι ψηλοί της ΑΕΚ, έχουν αυξημένες αρμοδιότητες.

Ειδικά ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ της «Βασίλισσας», όλη την φετινή σεζόν. Ο έμπειρος σέντερ της «Ένωσης», έκανε δουλειά στο νικηφόρο 77-67 κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο, αφού σε 17 λεπτά συμμετοχής, κέρδισε 5 φάουλ, έχοντας 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος.

Ωστόσο, με βάση τις δυνατότητες του, έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα, έχοντας 6 πόντους με 2/2 βολές και 2/5 δίποντα. Με δεδομένη την απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς του Άρη, ο Μαυροειδής πρέπει να τροφοδοτηθεί αρκετά και στο αυριανό (21/05, 19:00) ματς στο ΟΑΚΑ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να «φθείρει» με φάουλ και με κούραση τους ψηλούς του Άρη. Πάνω από όλα όμως, μπορεί να σκοράρει από το ζωγραφιστό. Η συνεισφορά που θα έχει αύριο ο Μαυροειδής, είναι πολύ σημαντική και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X