Πάρτι Κούπας με… πρωτιά

ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΕΚ κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου μπροστά στον κόσμο της, που θα έρθει μαζικά στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσει τους παίκτες και τον Στέλιο Μανωλά. Η Ένωση θα παρουσιάσει την Κούπα στους φιλάθλους της, κάνοντας την δική της φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, χωρίς, ωστόσο, να… ξεφύγει από τον στόχο της. Που απόψε είναι μονάχα η νίκη, απέναντι στον Πανιώνιο (20:30).

Η ΑΕΚ θέλει να συνδυάσει αυτό το πάρτι που θα στηθεί στο Στάδιο με μια νίκη επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ώστε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και να αποκτήσει έτσι, τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο ΟΑΚΑ και θα σας ενημερώσει για όλα όσα θα συμβούν, με live web radio αναμετάδοση, καθώς και με πλούσιο ρεπορτάζ από το πάρτι της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X