Το γηπεδικό σε πρώτο πλάνο

Το γηπεδικό σε πρώτο πλάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γηπεδικό ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν την ομάδα χάντμπολ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Στην χθεσινή συνάντηση της διοίκησης με την ομάδα χάντμπολ συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα και ένα από αυτό είναι το γηπεδικό. Και φέτος η «Ένωση» ταλαιπωρήθηκε πολύ, κάνοντας σε διαφορετικό μέρος και ώρες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Μια από τις υποσχέσεις της διοίκησης προς τους παίκτες είναι πως θα βρεθεί άμεσα λύση με το πρόβλημα του γηπέδου και ήδη φαίνεται πως έχουν κάνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό ωστόσο μια από τις λύσεις που εξετάζεται αναφορικά με τις προπονήσεις είναι να παραμείνει η ομάδα στην αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ και να τοποθετηθεί κατάλληλο τάραφλεξ. Αυτό καθώς ο λόγος που οι παίκτες δεν το προτιμούσαν φέτος είναι ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος και ο κίνδυνος τραυματισμών. Εφόσον η ΑΕΚ χρησιμοποιεί αποκλειστικά την συγκεκριμένη αίθουσα τότε θα μπορέσει να έχει έναν μόνιμο χώρο για προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X