Συζήτηση και με τους οπαδούς

Συζήτηση και με τους οπαδούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από το θέμα του χάντμπολ κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης στα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα μέλη της διοίκησης μίλησαν για αρκετή ώρα και με τους οπαδούς που έδωσαν το παρών.

Ο κόσμος ήθελε να μάθει περισσότερα από τη νέα διοίκηση για τον τρόπο λειτουργίας της Ερασιτεχνικής, για το μέλλον των τμημάτων και τα νέα μέλη ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους και το πλάνο που υπάρχει. Μίλησαν για τους λόγους που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις εκλογές και τη διοίκηση και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον της Ερασιτεχνικής, εφόσον λειτουργήσει και τηρηθεί το πλάνο που υπάρχει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα επαφή  με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά για να τεθούν σε πιο συγκεκριμένη βάση οι εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μέχρι τότε η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αερωπό στην Έδεσσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X