Εντάξει, μας πείσατε ότι δεν την φοβάστε την ΑΕΚ. Απλά, την τρέμετε!

Εντάξει, μας πείσατε ότι δεν την φοβάστε την ΑΕΚ. Απλά, την τρέμετε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ας βάλουν και τον Μελισσανίδη! Όποιοι διαιτητές κι αν παίξουν, το ίδιο μάς κάνει. Να γίνει ο τελικός να τελειώνουμε». Αυτή τη δήλωση έκανε, λοιπόν, ο Σάββας Θεοδωρίδης και την διαβάσαμε σήμερα, σε 4 πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων και σε ένα… κάρο σάιτ. Και για να την διαβάσαμε σε τόσα πολλά Μέσα, σημαίνει πως, είτε την ενστερνίζονται, είτε όχι, την θεωρούν σοβαρή.

Λες και η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε πρόβλημα κι έκανε τα πλείστα όσα, από τη στιγμή που συμφωνήθηκε να διαιτητεύσει τον μεγάλο τελικό, ο Σιδηρόπουλος… Λες και η ΑΕΚ ήταν αυτή που δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα κι έκανε τα πάντα για να μην πλαισιώσει τον Σιδηρόπουλο, το δικό του τιμ…

Κι αφού προχθές, το σύστημα συνειδητοποίησε ότι δεν κατάφερε να επιβάλλει τους Αλεξέα, Πετρόπουλο και Τουμπακάρη, έρχεται στα… καπάκια, ο Σάββας να δηλώσει: «ας παίξουν όποιοι βοηθοί θέλουν, δεν μας νοιάζει». Προφανώς βέβαια και δεν πείθει κανέναν, ούτε τη συντριπτική πλειοψηφία των πιο φανατικών οπαδών τους.

Πέρυσι, είχαν κάνει τα… αίσχη, μετά τον πρώτο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου με 90-10 διαιτησία από τον Λαμπρόπουλο, τους είχε «καρφώσει» ο Αραβίδης και η ΑΕΚ της… Β’ Εθνικής είχε φύγει στεναχωρημένη από το Φάληρο με την ισοπαλία 1-1.

Κι έκαναν τα πάντα, με σκανδαλώδεις αναβολές παιχνιδιών για να πάνε ξεκούραστοι στη ρεβάνς, ύστερα από έναν ολόκληρο μήνα και να περάσουν με ένα γκολ, που ξεκίνησε έξω από τη γραμμή του πλαγίου άουτ και ολοκληρώθηκε με το χέρι του Χάρα. Κι αφού πρώτα, προσπαθούσαν με εκείνον τον ανεκδιήγητο προπονητή που είχαν και που πήγαινε να ελέγχει τα δίχτυα πριν από τη σέντρα, να προκαλέσουν τον κόσμο της ΑΕΚ, για να διακοπεί το ματς και να το πάρουν στα χαρτιά! Και το κατάφεραν στο τέλος…

Φέτος, πάλι, έκαναν τα πάντα για να μην παιχτεί στα ίσα ο τελικός, αλλά με τη διαφορά ότι δεν τους πέρασε, όσον αφορά στη διαιτησία. Έχουν βέβαια φάρδος… αμέτρητο, γιατί με αυτή την τελευταία καθυστέρηση που προέκυψε από την αθέτηση της συμφωνίας από πλευράς ΕΠΟ, που όρισε τους Αλεξέα, Πετρόπουλο και Τουμπακάρη, μεσολάβησε αυτό το «κωλοπαίχνιδο» στην Τούμπα, που με το ξύλο που έπαιξαν και με τις εντάσεις που προκάλεσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, άφησαν πληγές στην ΑΕΚ, με μεγαλύτερη αυτή της τιμωρίας του Μπαρμπόσα. Και θα πάει η ομάδα στον τελικό, χωρίς τον Πορτογάλο και ακόμα κι αν προλάβουν, με απροπόνητους, τους Μάνταλο και Ντίντακ.

Αλλά, ούτε κι αυτό τους αρκεί κι έχουν… λυσσάξει από χθες, για να τιμωρηθεί και ο Τζιμπούρ, που κατά τ’ άλλα, τον χλευάζουν, τον χαρακτηρίζουν «παλαίμαχο» και δεν τον… φοβούνται! Και χθες, είχαν την απαίτηση, να παίξει η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο την Κυριακή και στον τελικό την Τρίτη! Κι επειδή η ΑΕΚ, όπως ήταν απόλυτα λογικό, δεν το δέχτηκε αυτό, σήμερα γράφουν ότι «η ΑΕΚ τορπιλίζει τον τελικό»!

Και σήμερα, που ορίστηκε και επίσημα ο τελικός για την Τρίτη, με το τιμ του Σιδηρόπουλου, εκτός από το να το παίζουν «υπεράνω» με τα… σάπια του τύπου: «παίζουμε με όποιους βοηθούς θέλετε» (γελάνε και τα τσιμέντα), έχουν αρχίσει παράλληλα και τις προκαταβολικές δικαιολογίες, για την περίπτωση που χάσουν!

Με μεγαλύτερη αυτή των παικτών του ΟΣΦΠ που πάνε στον τελικό χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους! Πέρυσι, τους πείραζε δηλαδή που ήταν… κουρασμένοι κι ανέβαλλαν αγώνες για να πάνε ξεκούραστοι στη ρεβάνς. Και φέτος, τους πειράζει (και καλά) ότι πάνε ξεκούραστοι στον τελικό! Οκ, παίδες! Μας πείσατε ότι δεν την φοβάστε την ΑΕΚ. Απλά, την τρέμετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X