Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την Αμερικανίδα ακραία Μπριάνα Έντουαρντς

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την Αμερικανίδα ακραία Μπριάνα Έντουαρντς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφή την οποία είχε προαναγγείλει το enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που ανακοόνωσε την απόκτηση της Μπριάνα Έντουαρντς.

Το enwsi.gr είχε προαναγγείλει την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας η οποία θεωρείται μια από τις πιο δυνατές μεταγραφές στην ιστορία του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Μπριάνα Έντουαρντς. Η Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,91 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το Indiana University, όπου έμεινε μέχρι το 2022. Εκείνη τη χρονιά μετέβη στο San Diego University, με το οποίο κατέκτησε το NCAA – West Coast Conference. Το 2023 έκανε το «άλμα» στην Ευρώπη, καθώς μεταγράφηκε στην ιταλική VBC Trasporti Pesanti Casalmaggiore, ενώ στα μέσα της σεζόν ταξίδεψε στο Πουέρτο Ρίκο, για λογαριασμό της Criollas De Caguas.

Μπριάνα, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ!

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X