Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση διοίκησης- χάντμπολ

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα συζητούν η διοίκηση της Ερασιτεχνικής με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τον έφορο του χάντμπολ

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, που διεξήχθη την Τετάρτη, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα του χάντμπολ.

Τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να προγραμματίσουν για σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τον έφορο του χάντμπολ, ενώ έχουν ζητήσει να δώσουν το «παρών» και κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι μίλησαν με τους παίκτες πριν την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο.  Στόχος είναι να δρομολογηθούν οι κινήσεις που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά αυτή η δύσκολη σεζόν και να βρεθεί μια λύση και να μην επαναληφθούν σκηνικά όπως αυτά των τελευταίων εβδομάδων.

Οι «κιτρινόμαυροι» αυτό το σαββατοκύριακο έχουν ρεπό, ενώ θα εξαρτηθεί από τη σημερινή συνάντηση η στάση που θα κρατήσουν ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της σεζόν με τον Αερωπό στην Έδεσσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X