Θέλει περισσότερα από τον Χέρστον στους μικρούς τελικούς

Θέλει περισσότερα από τον Χέρστον στους μικρούς τελικούς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη σειρά των μικρών τελικών, όπου περιμένει τον ηττημένο της σειράς Παναθηναϊκός-Άρης (2-2), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης, που θα επιβεβαιώσει πως η Βασίλισσα κάνει βήματα προόδου.

Για να γίνει αυτό, όμως ο Γιούρι Ζντοβτς θα πρέπει να πάρει περισσότερα πράγματα από τους κομβικούς παίκτες του, με τον Μαλίκ Χέρστον να είναι ένας εξ αυτών. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε αρκετή δουλειά στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, όπου πέτυχε 10 πόντους, αφήνοντας -εν μέρη- τις κακές εμφανίσεις του ΣΕΦ στο παρελθόν.

Είναι δεδομένο, όμως, πως στην Ένωση περιμένουν να δείξει ακόμα καλύτερα στοιχεία στη σειρά των μικρών τελικών, εκεί όπου το κίνητρο θα είναι τεράστιο για όλους, καθώς δεν θα είναι λίγα τα συμβόλαια τα οποία θα κριθούν, με βάσει την εικόνα, αλλά και τις επιδόσεις της Βασίλισσας στη σειρά των μικρών τελικών.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ πιστεύουν στο ταλέντο του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις πως όταν βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι του έχει την ποιότητα για να αλλάξει τις ισορροπίες.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X