"ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Σαχτάρ για Τσιγκρίνσκι"

«Ματιές» στον Τσιγκρίνσκι για την άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν δεδομένη παρουσιάζεται από τον ουκρανικό Τύπο η αποχώρηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από την Ντνίπρο, με τον υψηλόσωμο στόπερ που αποτελεί βασική επιλογή της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, να… ζυγίζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “gazeta.ua”, ο Τσιγκρίνσκι έχει στα χέρια του προτάσεις από την ΑΕΚ, την Σαχτάρ αλλά και τον… ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο άσο να εξετάζει τα δεδομένα και να αποφασίζει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

“Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις στα χέρια μας από ομάδες της Ευρώπης τις οποίες και εξετάζουμε”, αναφέρει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ο μάνατζερ του παίκτη, με το ρεπορτάζ να τονίζει πως οι ελληνικές “σειρήνες”, από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ίσως οδηγήσουν τον Τσιγκρίνσκι εκτός Ουκρανίας, παρά την πρόταση της πρώην ομάδας του, Σαχτάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X