Μόνο με τους δικούς της κανόνες

Τι είδαν τα μάτια μου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να πάει το πράγμα στα άκρα σε περίπτωση που δεν αλλάξει ο ορισμός-παρωδία βοηθών, επιπρόσθετων και παρατηρητή, καθώς υπάρχει σκέψη ακόμη και για την χρησιμοποίηση της Κ20!

Μέσα στο απρόσμενο και ασταθές κλίμα των τελευταίων ωρών λόγω της ασυδωσίας της ΚΕΔ και κατά συνέπεια της ΕΠΟ, η ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στο μη παρέκει προκειμένου να διασφαλίσει πως τα πάντα θα λειτουργήσουν ρολόι στον τελικό της 7ης Μαΐου, εάν και εφόσον αυτός πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα οι πληροφορίες μιλούσαν για σκέψεις μέσα στην ΑΕΚ που θέλουν την ομάδα να κατεβάζει ακόμη και την ομάδα Κ20 στον τελικό, εάν η ΕΠΟ επιμείνει στις επιλογές της οι οποίες προκαλούν ανατριχίλα. Άλλωστε η ηγεσία της Ομοσπονδίας είχε δεσμευτεί στον Σταύρο Κοντονή πως θα στελεχώσει τη διαιτητική ομάδα του τελικού εξ ολοκλήρου με διεθνείς διαιτητές, εκείνους που βοηθούν τον Σιδηρόπουλο στα ευρωπαϊκά ματς.

Αντ’ αυτού η Ομοσπονδία ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας και τώρα εμπαίζει το κοινό αίσθημα, προσπαθώντας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και τη συμφωνία που έκανε με τον υφυπουργό προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι ο θεσμός του Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X