Δεύτερη φορά στο μηδέν ο Λουκάς

Δεύτερη φορά στο μηδέν ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά των Play off του πρωταθλήματος, ωστόσο η εμφάνισή της απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Αρκετά λάθη, αρκετή νευρικότητα και πολλή αστοχία, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να είναι από τους παίκτες που είδαν τις προσπάθειές τους να βρίσκουν… σίδερο.

Ο «Λου» όσες προσπάθειες κι αν πήρε, όποιες κι αν ήταν οι προϋποθέσεις, δεν κατάφερε να… συνδεθεί με το καλάθι, παρά μόνο με βολές, όπου μέτρησε 7/8. Και τα 11 σουτ που έκανε δεν βρήκαν στον στόχο με τον ηγέτη της ΑΕΚ να μετρά 0/11 σουτ εντός πεδιάς, στην χειρότερη, από πλευράς ποσοστών στα σουτ, εμφάνισής του για φέτος.

Παράλληλα, ήταν η δεύτερη φορά που έμεινε στο μηδέν, όσον αφορά τα σουτ εντός πεδιάς. Η πρώτη ήταν στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Στο παιχνίδι εκείνο αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά, έχοντας 4 πόντους, όλους με βολές (4/4). Έκανε ένα σουτ, το οποίο δεν βρήκε ποτέ τον στόχο και αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές σε 11 δευτερόλεπτα, σε μια από τις πιο σοκαριστικές αποφάσεις της φετινής σεζόν.

Το… αστείο της υπόθεσης ήταν πως και στα δύο παιχνίδια οι δύο πρώτοι διαιτητές ήταν οι Κορομηλάς και Καρακατσούνης…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X