«Πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια»

«Πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ, μετά το νικηφόρο 61-54 επί του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο έμπειρος σέντερ της «Βασίλισσας», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, για την συνέχεια των πλέι οφ, όπου θυμίζουμε ότι αντίπαλος στα ημιτελικά θα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Μαυροειδής τόνισε αρχικά: «Ξέραμε σήμερα θα ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα έδινε ότι μπορούσε, παρά τις απουσίες του. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και το ελέγχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ίσως να έφταιγε το άγχος, κάναμε και κάποιες λάθος επιλογές. Τέλος καλό όλα καλά. Δείξαμε χαρακτήρα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε στην συνέχεια. Ένας στόχος επιτεύχθηκε και τώρα πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για τους λόγους που τον κάνουν να αισιοδοξεί, ο Μαυροειδής σχολίασε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος λόγω της αμυντικής μας λειτουργίας. Με την εμπειρία μου, πάνε ψηλά οι ομάδες που παίζουν άμυνα. Το πρόβλημα είναι ότι κάνουμε πολλά λάθη στην επίθεση. Δεν γυρίζουμε σωστά την μπάλα κάποιες φορές».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X