Το «Ματ» του Γιούρι στον Μαρκόπουλο

Το «Ματ» του Γιούρι στον Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «PAOK Sports Arena» ήταν ολοκληρωτική και σε όλα τα επίπεδα. Η Ένωση πραγματοποίησε την εμφάνιση που έπρεπε, στο πιο κατάλληλο timing της φετινής σεζόν. Τη στιγμή, δηλαδή, που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Και σε αυτό βοήθησε ο Γιούρι Ζντοβτς. Οι παίκτες έβγαλαν τρομερή ενέργεια στο παρκέ, ήταν προσηλωμένοι 100% στον στόχο τους, ενώ είχαν και την απαιτούμενη ηρεμία από την άκρη του πάγκο. Βλέπετε, ο Σλοβένος προπονητής μετέφερε όλη τη θετική… αύρα του στους παίκτες του, οι οποίοι έπαιξαν και για εκείνον!

Το «ξανθό σκυλί» προσέγγισε εξαιρετικά το παιχνίδι, με την Ένωση να μην ξεφεύγει του πλάνου της σε κανένα σημείο. Σε τέτοιο σημείο, ώστε να… αφοπλίσει πλήρως τον Σούλη Μαρκόπουλο τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά!

Βλέπετε, το τρικ με την παρουσία του Μίλαν Μιλόσεβιτς σε θέση «3» ήταν καταλυτικό, όπως και το σχήμα με τους τρεις ψηλούς (Σάκοτα-Μιλόσεβιτς-Μαυροκεφαλίδης, Μιλόσεβιτς-Μαυροκεφαλίδης-Μαυροειδής) το οποίο βοήθησε ώστε να υπάρξει έλεγχος στα ριμπάουντ (η ΑΕΚ κυριάρχησε), αλλά και στο μαρκάρισμα του Βασιλειάδη, ο οποίος δεν κατάφερε να «πληγώσει» την κιτρινόμαυρη άμυνα.

Ο Ζντοβτς πήρε άριστα στην προετοιμασία του αγώνα, μετέφερε στους παίκτες του την απαιτούμενη θετική ενέργεια και οδήγησε την ΑΕΚ -ως σωστός στρατηγός- σε ένα εμφατικό break!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X