Οι... διπλοί «Λου» και «Μίλο»

Οι... διπλοί «Λου» και «Μίλο»
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στο «PAOK Sports Arena» μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Βασίλισσα ενόψει της συνέχειας των Play offs. Κι αυτό διότι δεν ήταν μια καλή εμφάνιση έπειτα από -μία ακόμα- αξιόμαχη ήττα, αλλά ένας θρίαμβος κατά κράτος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε την ψυχολογία στα ύψη.

Ακόμα κι έτσι, όμως, η Βασίλισσα φρόντισε να κλείσει στόματα, όπως μόνο αυτή γνωρίζει. Κατάφερε να πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελε και με βασικούς άξονες τις δύο «κολώνες» της πέτυχε το πολυπόθητο break. Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν οι παίκτες που οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους.

Ο πρώτος πέτυχε 14 πόντους, μαζεύοντας και 12 ριμπάουντ, την ίδια ώρα που ο Βόσνιος μετρούσε 17 πόντους και 10 «σκουπίδια» στην πιο επιβλητική εμφάνισή του.

Κάπου εδώ, όμως, έρχεται και μια… σύμπτωση!

Ποια είναι αυτή; Πως και στην αμέσως προηγούμενη νίκη της Ένωσης, κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι δύο παίκτες πέτυχαν νταμπλ-νταμπλ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα τους!

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στις 10 Οκτωβρίου του 2015, η Ένωση φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε με 65-53! Ο Μίλόσεβιτς τότε μέτρησε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο «Λου» ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της Βασίλισσας με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X