«Στα Play off θα είμαστε καλύτεροι»

«Στα Play off θα είμαστε καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κάνει τον απολογισμό της κανονικής περιόδου, στο enwsi.gr και επισημαίνει με μεγάλη σιγουριά πως στα Play off η ΑΕΚ θα είναι πολύ καλύτερη από αυτό που έχει δείξει ω;ς ώρας.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της και η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει μέχρι την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, μετρώντας 18 νίκες και 8 ήττες σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μια συγκομιδή που βάσει της εικόνας της την αδικεί, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να «χτίζουν» κάτι καλό για τη συνέχεια.

Κι όλα αυτά με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να κατέχει σημαντική θέση στο rotation. Ο ηγέτης της Ένωσης αγωνίστηκε λίγο κόντρα στον Αρκαδικό, ωστόσο δεν χρειάστηκε να… φορτσάρει. Πήρε τις απαιτούμενες ανάσες και ετοιμάζεται για μια άκρως απαιτητική σειρά, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο enwsi.gr εστίασε στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή την περίοδο, εκφράζοντας τη σιγουριά του τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα καλύτερα, με τη βοήθεια και του Μάικλ Έρικ.

Αρχικά, μίλησε για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, όπου παραδέχτηκε πως «καλό θα ήταν να βγαίναμε τρίτοι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, όμως και τώρα αρχίζουν τα Play off. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτό είναι που μετράει. Στο τέλος… ξυρίζουν τον γαμπρό. Είμαστε πανέτοιμοι για τα Play off».

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, σε ένα παιχνίδι που είχε… στραβώσει στο ξεκίνημά του. «Έχω πει αρκετές φορές πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Στα κρίσιμα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και θα εμφανιστούμε καλύτεροι γιατί έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ πιστεύω».

Παράλληλα, στην Ένωση υποδέχτηκαν έναν νέο παίκτη, τον Μάικλ Έρικ, για τον οποίο ο «Λου» τόνισε πως «έκανε μια προπόνηση της Παρασκευή και έπαιξε αμέσως. Θεωρώ πως κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι και σε αυτά θα μας βοηθήσει πολύ».

Κλείνοντας, η κουβέντα έφτασε και στα Play off του πρωταθλήματος, όπου η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ έμπειρη ομάδα και με έμπειρους παίκτες. Εάν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα», είπε αρχικά, για να φέρει στο μυαλό του την ήττα του πρώτου γύρου, η οποία ήρθε παρά το μεγάλο προβάδισμα της Ένωσης  στο πρώτο μέρος (σς. έφτασε να προηγείται με 24 πόντους), «Υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά. Το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς έρχεται».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X