Έρχεται τσουνάμι ηχηρών αποχωρήσεων στο Λιμάνι!

Δεν γίνεται να παίζει μόνιμα σε όλα τα παιχνίδια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε βαθιά κρίση, η οποία τη φετινή σεζόν έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Μάλιστα, τα νέα επεισόδια στην Τούμπα και η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν αποκλείεται να είναι για πολλούς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Την ίδια στιγμή, είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να αλλάξει επίπεδο κάνοντας σημαντικές επενδύσεις και φέρνοντας σπουδαίους παίκτες στη Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός μεσαίωνας που επικρατεί στην Ελλάδα δεν μπορεί παρά να επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια των Ερυθρολεύκων να διατηρήσουν τους παίκτες αξίας που διαθέτουν στο ρόστερ τους.
Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Ρομπέρτο έκανε δηλώσεις περί πιθανής αποχώρησής του το καλοκαίρι αμέσως μετά τα έκτροπα της Τούμπας. Μπορεί ο ίδιος να ανασκεύασε αργότερα τα λεγόμενά του, εντούτοις είναι φανερό ότι οι ξένοι παίκτες των πρωταθλητών έχουν κουραστεί να ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα σε κάθε εχθρική έδρα.
Δείτε τη συνέχεια με ένα κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X