«Ετοιμος να αναλάβω το κόστος μέχρι να ανατραπεί η διοίκηση της ΕΠΟ του Γκιρτζίκη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νιώθει ότι τώρα είναι η ώρα! Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει πιο ζεστά από ποτέ το θέμα της πολυπόθητης κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σχεδόν πατριωτικά θα έλεγε κανείς. Είναι το θέμα που τον απασχολεί νυχθημερόν, το θέμα που τον κάνει να βάζει για λίγο στην άκρη, όλες τις άλλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρευρέθηκε στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Aegean ανάμεσα στους Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Αλαφούζο και Λούμπος Μίχελ, όμως είχε τηλεφωνική επικοινωνία, δείχνοντας την αποφασιστικότητα του σε ότι αγορά τα αιτήματα που έθεσε αμέσως μετά το την οριστική διακοπή του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πίσω με κάθε κόστος. Είμαι έτοιμος να αναλάβω ολόκληρο το κόστος μέχρι να ανατραπεί η διοίκηση της ΕΠΟ του Γκιρτζίκη και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο!».

Από αυτά του τα λόγια γίνεται σαφές ότι ο Ιβάν Σαββίδης το έχει πάρει πάνω του. Δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και να πάει μέχρι τέλους τον ανένδοτο αγώνα που έχει ξεκινήσει για να ανατραπεί η υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ, που για τον ίδιο κρύβεται πίσω από τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα η κίνησή του να παραμερίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη ώστε να δώσει το «παρών» στην σύσκεψη ιδιοκτητών που έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος της Superleague. Γιώργος Μποροβήλος δείχνει αυτό ακριβώς το πράγμα: ότι ο Ιβάν Σαββίδης βάζει αυτή την στιγμή τον ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα στην μάχη που έχει ξεκινήσει ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει σελίδα και να χτιστεί ξανά πάνω σε πιο στέρεες και υγιείς βάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X