Καραπαπάς: «Θα ζητήσουμε να συνεχιστεί το Κύπελλο»

Ο αναπτήρας και οι…ηθοποιοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Sport 24 Radio μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στα γεγονότα της Τούμπας και τη διακοπή του Κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν θέση υπέρ της κανονικής διεξαγωγής της διοργάνωσης. Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Εμείς θα αντιδράσουμε μέσα από τους θεσμούς. Θα ζητήσουμε στη σύσκεψη να γίνει το Κύπελλο κανονικά. Να σας πω τι γίνεται; Έχουμε έναν κόσμο πίσω μας που έρχεται και μας λέει δεν κάνετε τίποτα, δεν αντιδράτε για τις σκευωρίες που στήνουν. Γιατί κακά τα ψέματα η αλήθεια είναι μία: όλα γίνονται για να φύγει ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό. Αν φύγει ο Μαρινάκης και έρθει ο Σαλιαρέλης με τον Μπανασάκη, όλα θα είναι καλά και δεν θα λέει κανείς τίποτα για τον Ολυμπιακό.

Ποιος είναι ο κ. Κοντονής που αποφασίζει για τη διακοπή; Το έφερε από το σπίτι του το Κύπελλο; Είναι ένας υπουργός που αποφασίζει να σταματήσει μια διαδικασία επαγγελματική. Να σας πω και κάτι άλλο; Τιμωρηθήκαμε για έναν αναπτήρα στον Κουλιμπαλί. Που δεν ήταν καν αναπτήρας, ο αναπτήρας έπεσε πέντε μέτρα μακριά, αλλά τέλος πάντων, εμείς τιμωρηθήκαμε. Στην Τούμπα, έπεσε στον Σίλβα ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια. Ποιος θα κρίνει αν αυτό είναι επικίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα; Αν τον πετύχει π.χ. στον αυχένα ή οπουδήποτε.

Επίσης, στον Τούμπα έπεσε και φωτοβολίδα ευθείας βολής νωρίτερα. Το είδανε όλοι. Ο διαιτητής λοιπόν που έχει πάει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ γιατί δεν το διακόπτει; Εμείς ποτέ δεν είπαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι στην Τούμπα. Ο διαιτητής ήρθε και μας είπε «βγείτε να παίξετε». Οι ποδοσφαιριστές μας εκείνη την ώρα τρώγανε πίτσα!

Και αφού το πρόβλημα λοιπόν ήταν το πέναλτι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ έβραζε και φώναζε «φύγετε» γιατί πριν το ματς σκοτωνόντουσαν έξω από τη Θύρα 4 και υπήρχαν παντού επεισόδια; Γιατί πέφταν δακρυγόνα πριν το ματς αφού το πρόβλημα ήταν ο διαιτητής κατά τη διάρκεια του αγώνα; Αυτό που έπρεπε να φωνάζουν ήταν ”ήρθαμε, ήρθαμε” όχι ”φύγετε, φύγετε”, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Σε τελική ανάλυση, ας κάνουμε έναν τελικό με τα σχολεία της Αττικής, τι σημαίνει διακόπτουμε το Κύπελλο; Όλες οι ομάδες θίγονται οικονομικά και οι τέσσερις που έχουν μείνει θίγονται και αγωνιστικά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ολοκληρωθεί το Κύπελλο και για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X