Βόμβα Κούγια: Γιατί ο Παππάς δεν έδωσε το πέναλτι!

Ούγια για Κούγια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διακεκριμένος ποινικολόγος εξηγεί τι συνέβη με τον διαιτητή του ντέρμπι. Γιατί κατηγορεί τον Σαββίδη και τι ετοιμάζεται να κάνει εάν διακοπούν τα πρωταθλήματα; Απευθυνθήκαμε στον γνωστό ποινικολόγο και ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ με αφορμή όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και για τις εξελίξεις και παθογένειες που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, άλλωστε, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γνωρίζει άριστα τη νομοθεσία και η άποψή του παρουσιάζει πάντοτε πολύ ενδιαφέρον. Γιατί πέρα από όλα τα άλλα, δεν διστάζει να πει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Κι αυτό έκανε όταν τον ρωτήσαμε και για την επίμαχη φάση του ντέρμπι που προκάλεσε εντέλει τη διακοπή του αγώνα. Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι το πέναλτι που έγινε -“και θα το έδινε μέχρι και ο Μαρινάκης”!- δε δόθηκε από τον διαιτητή επειδή οι ρέφερι φοβούνται να αδικήσουν τους Ερυθρόλευκους! Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος δε δίστασε να πει ότι όσοι διαιτητές στο παρελθόν σφύριξαν ενάντια στον Ολυμπιακό εξαφανίστηκαν και γι΄ αυτό ο Παππάς στη συγκεκριμένη φάση αποφάσισε να μη δώσει τίποτα.
Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσαν και οι κατηγορίες του γνωστού ποινικολόγου κατά του Ιβάν Σαββίδη, ότι συνεργάζεται με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και είναι συνυπεύθυνος για ό,τι γίνεται στο γήπεδο, ενώ τον χαρακτήρισε “άσχετο” από ποδόσφαιρο που δίνει σόου στην τηλεόραση για άλλους λόγους.
Δείτε τον χείμαρρο Κούγια με ένα κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X