Νίκη και τέλος στο κακό σερί

Σαρώνει και προκαλεί τρόμο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το σημερινό παιχνίδι στη Μυτιλήνη με την Καλλονή (19:00). Η διαφορά με τον Παναθηναϊκό πρέπει να παραμείνει στους 5β. και με δεδομένο ότι Πανιώνιος, ΠΑΟΚ παίζουν μαζί στη Ν. Σμύρνη το διπλό σήμερα θα φέρει οφέλη στην ΑΕΚ. Απέναντι σε μια ομάδα που αν και έχει υποβιβαστεί σίγουρα έχει κίνητρο όπως όλες απέναντι στην ΑΕΚ.

Εκτός των άλλων, στην «Ένωση» θα θέλουν να διακόψουν το αρνητικό σερί των 4 αγώνων χωρίς νίκη εκτός έδρας σε ματς πρωταθλήματος. Τελευταία νίκη στις 17 Ιανουαρίου, το 2-0 με ήρωα τον Ανέστη στα Γιάννενα. Από τότε ακολούθησαν δύο ήττες με 1-0 σε Περιστέρι και Αγρίνιο και δύο ισοπαλίες. Στη Θεσσαλονίκη 1-1 με Ηρακλή και στην Τρίπολη το 0-0.

Ο Ανέστης ή ο Μπαρόχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αρθο στην άμυνα, με τους Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο στο κέντρο και τους Μπαρμπόσα, Βάργκας, Αραβίδη μπροστά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X