Ξεπερνά τον πιο μεγάλο "σκόπελο"

Μια…τρύπα στο νερό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν να “τρέχουν” το ιστορικής για την ΑΕΚ σημασίας, πρότζεκτ του νέου γηπέδου, ήξεραν πως στον δρόμο τους θα συναντήσουν πολλά και… ποικίλα εμπόδια. Όμως ήταν αποφασισμένοι να τα ξεπεράσουν όλα και υπομονή και με συστηματικότητα. Όπως τώρα θα γίνει με την υπόθεση του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Εκείνο που αποδείχθηκε, είναι επρόκειτο για έναν μεγάλο “σκόπελο”. Ίσως και τον μεγαλύτερο. Και αυτό διότι αφενός έπρεπε να εξασφαλίσει τις θετικές γνωματεύσεις από μια σειρά από φορείς και υπηρεσίες. Αφετέρου υπήρχαν, λόγω της δημόσιας διαβούλευσης, ανοικτά παράθυρα για κωλυσιεργίες. Γι αυτό άλλωστε και η… “μάχη” με την ΜΠΕ, έχει κρατήσει δέκα ολόκληρους μήνες. Ωστόσο πλέον η ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα, ξεπερνά αυτόν τον “σκόπελο”. Με τον φάκελο συμπληρωμένο μ’ όλες τις υπογραφές, ο Πάνος Σκουρλέτης, θα βάλει και την δική του υπογραφή για να κλείσει το θέμα. Άλλωστε ήταν ο υπουργός ΠΑΠΕΝ αυτός που “έτρεξε” τις διαδικασίες, όπως είχε δεσμευτεί και δημοσίως.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ θα έχει πάρει την υπογραφή στην ΜΠΕ, θα προχωρήσει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Διαδικασία που δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτή του κλεισίματος του φακέλου της ΜΠΕ. Δεν πρόκειται να κρατήσει περισσότερο από 1 με 1,5 μήνα. Γι αυτό και ήταν σημαντικό να ξεπεραστεί ο σκόπελος με την ΜΠΕ, καθώς μετά οι διαδικασίες θα “τρέξουν”, προκειμένου τα έργα να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X