«Ποντάρει» στον αρχηγό ο Ζντοβτς

«Βασιλική» νίκη με ανατροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου πλησιάζει για την ΑΕΚ, η οποία έχει σαν μοναδικό στόχο την επιστροφή της στις νίκες, προκειμένου να δημιουργήσει καλή ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και για το άκρως απαιτητικό φίνις του πρωταθλήματος.

Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να δει πράγματα τα οποία έλειψαν κυρίως στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και πάνω απ’ όλα στόχος του και βλέψη του είναι να δει τον Ντούσαν Σάκοτα να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις. Ο αρχηγός της Ένωσης είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες που διαθέτει ο Σλοβένος προπονητής στο ρόστερ του, κάτι που γνωρίζει και επιθυμία του είναι να τον αξιοποιήσει κατάλληλα ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό.

Ο Ζντοβτς, λοιπόν, αναμένεται να δώσει σημαντικό ρόλο στον έμπειρο φόργουορντ, ώστε να δείξει σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι τα ηγετικά καθήκοντά του και να βοηθήσει ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X