Έρικ και στο βάθος... γκαρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ περιμένουν την υπόθεση του Μάικλ Έρικ, ώστε να συμπληρωθεί το… παζλ ενόψει των Play off με παίκτη ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιούρι Ζντοβτς για την φροντ λάιν της Ένωσης.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμεναν άπαντες εντός της Βασίλισσας. Ναι μεν η ΑΕΚ έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο στον παίκτη, ωστόσο ακόμα δεν έχει λάβει, όχι μόνο το συμβόλαιο πίσω και μάλιστα υπογεγραμμένο, αλλά ούτε καν απάντηση από την πλευρά του. Πράγμα το οποίο αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν ακόμα και δεύτερες σκέψεις για την μεταγραφή.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει… plan b, σε περίπτωση που ο Έρικ δεν έρθει, εν τέλει στην Βασίλισσα, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία εστιάζουν άπαντες στην ομάδα. Αυτό διότι πέραν των εναλλακτικών για ψηλό, υπάρχει και η σκέψη απόκτησης γκαρντ.

Οι σκέψεις αυτές υπήρχαν σε μεγάλο βαθμό πριν από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ωστόσο η περίπτωση απόκτησης πλέι μέικερ πήγε στο περιθώριο, για την ώρα, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ακόμα σαν σκέψη η απόκτηση ενός γκαρντ. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες, ενώ θυμίζουμε πως δικαίωμα για αλλαγή υπάρχει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X