Μετά το Ρέθυμνο.... Έρικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «μάχη» της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, κόντρα στην τοπική ομάδα (19/03, 17:00) βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» ατζέντας αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν αμελούν και τα υπόλοιπα θέματα που υπάρχουν εντός της ομάδας.

Ένα εξ αυτών, φυσικά, αφορά τον Μάικλ Έρικ. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε σημείο επαφής ανάμεσα στην Βασίλισσα και τον παίκτη, με την συμφωνία να έχει υπάρξει, καθώς καλύφθηκε κάθε εκκρεμότητα, οικονομική και μη από πλευράς ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να τελειώσει μια και καλή η περίπτωση απόκτησης του 28χρονου σέντερ, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον αγώνα της Κρήτης. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ βρίσκεται στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και αυτό σημαίνει πως κάθε θέμα μεταγραφικής φύσεως -για την ώρα- περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Έτσι, λοιπόν, τα σπουδαία για την περίπτωση Έρικ θα έρθουν από την Κυριακή και μετά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X