"Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει αταλάντευτα να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου''

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο τη μηνυτήρια αναφορά για τα θέματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δια του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τα θέματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Στην αναφορά καταγράφονται βασικά ζητήματα, όπως είναι η απόκρυψη κρίσιμου υλικού απομαγνητοφώνησης που ποτέ δεν τέθηκε υπόψη του αρμόδιου συμβουλίου στην υπόθεση του Koriopolis, οι δικαστικές ολιγωρίες που οδήγησαν στην ποινική παραγραφή μεγάλου μέρους της ίδιας υπόθεσης, η παράβαση κανονισμών του διαιτητή Παππά τόσο στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός όσο και σε εκείνη του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, η παρουσία του διαιτητή Μάνταλου ως τέταρτου διαιτητή στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παρότι προκύπτουν άκρως επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο από το απομαγνητοφωνημένο υλικό του Koriopolis, η «εμπρηστική» διαιτησία του Κύζα στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Επίσης, η Π.Α.Ε. υπογραμμίζει ότι η αλλοίωση αποτελεσμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και η δράση της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζονται, γεγονότα που πυροδοτούν φαινόμενα βίας και απαξιώνουν συστηματικά τόσο το άθλημα όσο και την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στην ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσει αταλάντευτα να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X