Να τον... κατεβάσει και να... ανέβει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ώρα του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Basket League, όπου η Βασίλισσα θέλει τη νίκη για να δώσει μια μεγάλη χαρά στον κόσμο της, που αναμένεται να δημιουργήσει θερμή ατμόσφαιρα.

Το έργο των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς, πάντως, αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά και την καλύτερη ομάδα, βάσει αξιολόγησης. Ο Ολυμπιακός έρχεται… πληγωμένος, αλλά είναι πάντα υπολογίσιμος, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Επίσης, γνωρίζουν πως για να έρθει η νίκη, θα πρέπει η Ένωση να ανεβάσει τους αριθμούς της, όσον αφορά την επίθεση και τη δημιουργία, αλλά και να κρατήσει χαμηλά, επιθετικά την ομάδα του Πειραιά.

Οι δύο «μονομάχοι» με τη… γλώσσα των αριθμών

ΑΕΚ

Επίθεση: 76,1
Άμυνα: 69,3
Ριμπάουντ: 34,4
Ασίστ: 16,5
Κερδισμένα φάουλ: 23,4
Λάθη: 14,1
Κλεψίματα: 7,6
Τάπες: 2,9
Αξιολόγηση: 84,1

Ολυμπιακός

Επίθεση: 85,3
Άμυνα: 63,6
Ριμπάουντ: 36,8
Ασίστ: 21,2
Κερδισμένα φάουλ: 24,1
Λάθη: 11,4
Κλεψίματα: 7,6
Τάπες: 2,9
Αξιολόγηση: 104,5

Τι παρατηρούμε; Πως ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, όσον αφορά την επίθεση, την άμυνα, αλλά και το δημιουργικό κομμάτι (ασίστ), ενώ στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες υπάρχει ισορροπία σε γενικές γραμμές. Πρώτο μέλημα, λοιπόν, των παικτών της ΑΕΚ στο ντέρμπι θα είναι να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα παραγωγικότητας τους παίκτες του Σφαιρόπουλου, οι οποίοι κατά μέσο όρο σκοράρουν 85,3 πόντους στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, αυτό θα είναι το Α και το Ω του αγώνα, όπως επίσης και η διάθεση που θα δείξει η ΑΕΚ στην δική της επίθεση. Θα πρέπει, άλλωστε, στο κομμάτι αυτό να κάνει μια μικρή… υπέρβαση για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα! Ήρθε, όμως, η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X