Γίνεται παιχνίδι

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ευρωπαϊκή βραδιά κρύβει πάντα συγκινήσεις και ανατροπές. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η Πέμπτη στο στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr, όπου το Γιουρόπα Λιγκ (και μια τσόντα Ευρωλίγκας) ταρακούνησαν την κατάσταση. Το τρελό σερί του Καπετανάκου σταμάτησε στα πουλάρια του Φαν Χάαλ που δεν κράτησαν ούτε ένα ημίχρονο στο Ανφιλντ, ενώ και ο Βογιατζάκης πόνταρε στα κουτσά ελβετικά άλογα. Ετσι, ο Καπίρης που είδε καλά το ματς της Βιγιαρεάλ με τη Λεβερκούζεν και ο Τσίλαρος με τη μεγάλη Λίβερπουλ, ήταν οι κερδισμένοι της βραδιάς. Στους χαμένους και ο…χαμένος Καζαντζόγλου, με τον Ολυμπιακό του Σφαιρόπουλου.

Παρασκευή, με τριήμερο μπροστά και καλές επιλογές για να αυξήσετε τα χρήματα σας. Δείτε τις προβλέψεις και καλή επιτυχία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ (1,75)
Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες η Γιουβέντους και μόνο η νίκη υπάρχει ως αποτέλεσμα στην αποψινή αναμέτρηση με τη Σασουόλο. Μπορεί να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της, με τον συνδυασμό να δίνει καλό ποσοστό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 (-5,5) 1,57
Συνεχίζω με μπάσκετ. Καλόβλεπα το διπλό του Παναθηναϊκού, αλλά θα πάω στην πιο σέιφ επιλογή της Ρεάλ, σε εξαιρετική απόδοση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ Γιουβέντους ημίχρονο (1.70)

Η Γιούβε θέλει να… καθαρίσει νωρίς για να κρατήσει δυνάμεις για την Μπάγερν. Η Σασουόλο έχει απουσίες, οπότε πάμε με νίκη από το ημίχρονο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2 (2,50)
Σε  εξαιρετικό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, πληρώνει καλά το διπλό και θα το τιμήσουμε.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΡΟΝΤΑ Over 2,5 (1,70)
Το παλεύει η Ντε Γκράαφσαπ για να σωθεί. Παίζει με πάθος κι ότι βγει. Σοβαρή άμυνα δεν έχει καμία. Φαβορί το over.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 92,05
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 86,82
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 80,51
4.ΤΣΙΛΗΣ 53,64
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 30,11
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X