Στην κόψη του ξυραφιού ο Σιμόες

ΑντρεΣιμόες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος όχι απλώς έχει πληγεί, αλλά σχεδόν έχει αποδεκατιστεί από τις τιμωρίες που προκύπτουν από τις κίτρινες κάρτες. Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Πέτρος Μάνταλος αφού εξέτισε δυο αγωνιστικές και τώρα ο Πογιέτ θα χρειαστεί να χάσει, επίσης για δυο αγωνιστικές τον Μπαρμπόσα, για μια τον Βάργκας, ενώ χρωστάει και ακόμα μια ο Ντίντακ. Αφήστε που έχει προκύψει και η αποβολή του Τζεμπούρ. Και ο κίνδυνος για περαιτέρω προβλήματα, υπάρχει ακόμα.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αντρέ Σιμόες έφτασε τις έξι κίτρινες κάρτες. Κάτι που σημαίνει πως με ακόμα μια, θα χρειαστεί και αυτός να χάσει δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Προφανώς είναι κάτι που ο Πογιέτ δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται. Όπως φάνηκε και στην Τρίπολη, ο Σιμόες είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και υπέρ – πολύτιμο εργαλείο. Ενώ με τον Ζουκουλίνι εκτός μάχης με νάρθηκα, τον Γιόχανσον κουρασμένο και με μικροπρόβλημα τραυματισμού και τον Κορδέρο μόλις να έχει επιστρέψει από μακρά απουσία, ο Πογιέτ δεν έχει το περιθώριο να χάσει ακόμα έναν μέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X