Ψάχνει το... θαύμα ο Μπράουν

Το σκάνδαλο του αιώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (13/03, 17:00), ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς μετράει τις απουσίες του, καθώς Κατσίβελης και Μπράουν δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών, με πιο σοβαρό να είναι αυτό του Αμερικανού γκαρντ. Το οστικό οίδημα στο δεξί πόδι θα τον κρατήσει για μία εβδομάδα εκτός δράσης, κάτι που συνεπάγεται πως η παρουσία του στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σε τέτοιο σημείο, ώστε να χρειάζεται θαύμα για να παίξει απέναντι στην ομάδα του Πειραιά. Οι πιθανότητές δεν είναι με το μέρος του, κάτι που γνωρίζουν όλοι στην ομάδα, ενώ ακόμα και εάν προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι, θα έχει παίξει δίχως να κάνει προπόνηση, πράγμα το οποίο θα είναι επιζήμιο για τη συνέχεια.

Όπως και να’χει, όμως, από την ομάδα θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αμερικανό, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X