Εκλαψε η μάνα του Πελέ

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικές φορές συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ακόμα και οι πιο καλοί στις προβλέψεις, μπορεί να έχουν μια κακή μέρα. Φανταστείτε τι συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς, που το κάνουμε χομπίστικα το σπορ. Η Κυριακή ήταν μαύρη και συννεφιασμένη κατά το λαϊκό άσμα και χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια στοιχηματικά. Καμία από τις προβλέψεις, που έτσι κι αλλιώς είχαν υψηλό δείκτη δυσκολίας δεν επαληθεύτηκε και έτσι έκλαψε η μάνα του Πελέ.
Σήμερα ξεκινά μια νέα εβδομάδα, που στη διάρκεια της έχει ευρωπαϊκά κύπελλα και ευρωλίγκα, οπότε θα έχει πολύ…ψωμί. Οι προτάσεις για τη Δευτέρα είναι οι εξής:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ GOAL GOAL (1,60)
Οι γηπεδούχοι έχουν …ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλαν και δε δέχθηκαν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν λόγο να μην παίξουν επιθετικά, άρα το να σκοράρουν και οι δύο φαντάζει πολύ πιθανό ως σενάριο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ Χ ημίχρονο (1.85)

Σφιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες που θέλουν να μην χάσουν στο ματς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΡΙΟ ΑΒΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ 1 (2,02)
Μάχη για Ευρώπη στην Πορτογαλία και ποντάρω στη Ρίο Αβε, που φέτος δείχνει δυνατή στην έδρα της και θα πάρει τη νίκη για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ Under 150,5 (1,70)
Δεν είναι ομάδα που θα δεχτεί πολλούς πόντους η Ρέτζιο Εμίλια. Πρόκειται για φαβορί με καλή άμυνα που δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ Χ (3,40)

Δυο ομάδες που μπορούν να εξουδετερώσουν η μια την άλλη και να μείνουν στην ισοπαλία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 90,65
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 88,12
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 81,91
4.ΤΣΙΛΗΣ 54,34
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 31,31
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X