Οπλισμένο το "βαρύ πυροβολικό"

Προβληματίζεται για το αριστερό άκρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επικρατέστερο σενάριο για το σχήμα της ΑΕΚ στο σημερινό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, είναι να διατηρήσει ο Γκας Πογιέτ το καθιερωμένο 4-3-3, αλλά με σύνθεση τέτοια, που να μπορεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς παρέμβαση από τον πάγκο, να το μετατρέψει σε 4-4-2. Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή θα βρίσκεται πιθανότατα ο Πέκχαρτ (με αουτσάιντερ τον Τζεμπούρ0 και στα άκρα ο Αραβίδης. Το σημαντικό για τον Πογέτ είναι πως και οι τρεις επιθετικοί του, δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο Πέκχαρτ έχει ήδη δείξει από το Καυταντζόγλειο πως έχει αρχίσει να βρίσκει και ρυθμό και γερά πατήματα. Μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει και στο ντέρμπι.

Ο Αραβίδης μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό φρέσκος και κεφάτος και έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ενώ και μέσα στην εβδομάδα, έδειχνε φουριόζος. Ακόμα και μετά τα όσα έγιναν την Πέμπτη και την διακοπή του κυπέλλου, που τον επηρέασαν ψυχολογικά, όπως και όλους τους κιτρινόμαυρους. Ακόμα και ο Τζεμπούρ, έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό, πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αυτό σημαίνει πως μαζί με την δεδομένη φόρμα του Βάργκας, που επίσης θα βρίσκεται σήμερα στην βασική ενδεκάδα, όλο το “βαρύ πυροβολικό” του Πογιέτ, είναι οπλισμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X