Απόφαση για φουλ επίθεση μέχρι την ανατροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα για την κρίσιμη συνάντηση κορυφής για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των Μελισσανίδη, Αλαφούζου και του Σαββίδη (μέσω Skype και παρουσία του Μίχελ). Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7:30.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το διακύβευμα που προκύπτει είναι πως άπαντες προχωρούν αποφασισμένοι και πεισμωμένοι στον στόχο της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέχρι τέλους. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, για το οποίο η ΑΕΚ έχει αρκετούς ενδοιασμούς και το θεωρεί ως ύστατη επιλογή.

Βασικός άξονας της συζήτησης αφορούσε την κάθαρση με την κοινή πεποίθηση να αποτελεί το εξής: “Δεν παει αλλο με αυτή την ΕΠΟ, πρέπει να κάνουμε το παν για την αλλαγή της κατάστασης στο ελληνικό ποδοσφαιρο”. Με άξονα τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο για να αλλάξει η κατάσταση και να υπάρξει οριστική ανατροπή.

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Αλέξης Δέδες από την πλευρά της ΑΕΚ, οι Λούμπος Μίχελ και Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι Γιάννης Αλαφούζος και Χρήστος Παναγόπουλος από τον Παναθηναϊκό, με το κλίμα να είναι θετικά και ξεκάθαρο προς την κατεύθυνση ανατροπής της ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X