Ατρόμητος: «Περιμένουμε αποδείξεις από τον κ. Αλαφούζο»

Δεύτερη σερί νίκη για Δέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την αποβολή του Ζέκα στο ματς με την Ξάνθη, προκάλεσαν αντιδράσεις στον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος είχε αποβληθεί στο ματς της Λεωφόρου απέναντι στην Ξάνθη για χτύπημα στον Σολτάνι με αποτέλεσμα να χάσει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στις σημερινές δηλώσεις του ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος απέβαλε επίτηδες τον Ζέκα και πως είχε πάρει εντολή για να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο, κάτι που προκάλεσε την απορία αλλά και την αντίδραση στον Ατρόμητο.

Στην ομάδα του Περιστερίου έλεγαν ότι «πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία του κ. Αλαφούζου και επειδή δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές, περιμένουμε την ευαισθητοποίηση των αθλητικών εισαγγελέων προκειμένου να αποδείξει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από που δέχθηκε την εντολή ο Σταύρος Μάνταλος να αποβληθεί ο Ζέκα.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Αλαφούζο ότι ο Ζέκα αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο παιχνίδι στην Λεωοφόρο όπου ο Ατρόμητος έφυγε με το 0-0. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X