Το 13αρι και η διπλή... ζωή του Αρθο

Aρθο: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ, θέλω να μείνω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Θέσαρ Αρθο η φετινή σεζόν χωρίζεται στα… δύο. Μέχρι την Κομοτηνή μιλάμε για έναν «άγνωστο» Ισπανό αμυντικό που ήρθε ως μεταγραφή από το Ισραήλ στην ΑΕΚ και δεν είχε μετρήσει ούτε… δευτερόλεπτο στην Super League. Είχε καθίσει μάλιστα μόλις 5 φορές στον πάγκο σε ματς πρωταθλήματος. Ολα αυτά μέχρι τον αγώνα στις 22 Νοεμβρίου με τον Πανθρακικό. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για τον βασικό και αναντικατάστατο Αρθο. Σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρά 13 σερί συμμετοχές και μάλιστα όλες βασικός και 90λεπτα.

Ακομη και στην αποβολή του στη Νέα Σμύρνη έχασε ματς για το Κύπελλο στη Λάρισα και ήταν διαθέσιμος για το ματς πρωταθλήματος εντός με τον Λεβαδειακό. Μπορεί να μην είναι ο στόπερ που άπαντες ονειρευόντουσαν και θεωρούν ηγέτη, αλλά ο Γκουστάβο Πογιέτ τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια στην Super League αντί του Βασίλη Λαμπρόπουλου καθώς το ταίρι του Ισπανού είναι σχεδόν πάντα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X