Είχε "εκτελέσεις", τώρα έχει και γκολ

Εμεινε όρθια και στο…πόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα βαριά “όπλα” στο οπλοστάσιο της φετινής ΑΕΚ, ήταν οι πολλοί παίκτες με εξαιρετικές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις. Ο Γκάλο, ο Μπαρμπόσα, ο Μάνταλος αλλά και ο Μπουονανότε και ο Πλατέλλας, είναι ποδοσφαιριστές με πολύ καλό πόδι και πολύ καλά κτυπήματα τόσο σε φάουλ όσο και σε κόρνερ. Όμως η αλήθεια είναι πως όσο και αν, πρώτα ο Δέλλας και μετά ο Πογιέτ, δούλευαν τις στημένες φάσεις στις προπονήσεις, η ΑΕΚ δυσκολεύοταν να πάρει γκολ. Επί της ουσίας το όπλο των καλών εκτελεστών, έμενε… άσφαιρο. Αυτό το πρόβλημα, έρχεται να λύσει η παρουσία του Πέκχαρτ.

Ο Τσέχος φορ έδωσε και όγκο αλλά και ύψος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όταν η ΑΕΚ επιτίθεται. Και κυρίως έδωσε μετά από πολύ καιρό, ένα γκολ από στημένη φάση. Ένας από τους λόγους που ο Πογιέτ πιστεύει πολύ στον Πέκχαρτ, είναι διότι θεωρεί πως με την παρουσία του μπορεί πλέον να εκμεταλλεύεται τους εξαιρετικούς εκτελεστές στημένων φάσεων, που διαθέτει η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X