Ξανά μπροστά σε δίλημμα

Ξανά μπροστά σε δίλημμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τεθεί επί τάπητος το αγωνιστικό πλάνο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ακόμα και σήμερα, η προπόνηση είναι προαιρετική για όσους ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Επομένως δεν έχει καν ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι. Όμως ένα δίλημμα που σίγουρα θα έχει ο Γκας Πογιέτ, έχει ήδη προκύψει. Και αφορά την θέση κάτω από τα δοκάρια. Ένα δίλημμα που ο τεχνικός της ΑΕΚ το είχε και πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Ανέστη μετά από δέκα σερί ματς και να δώσει τα γάντια στον Μπαρόχα. Το είχε και πριν από το ματς με τον Ηρακλή, όταν τελικά επέλεξε να κρατήσει τον Βενεζουελάνο και να μην επαναφέρει τον Έλληνα τερματοφύλακα. Και προφανώς θα το έχει και τώρα ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Μπαρόχα στο Καυταντζόγλειο έκανε καλό ματς, έβγαλε μια μεγάλη απόκρουση, αλλά έκανε και ένα μοιραίο λάθος. Μέσα στην εβδομάδα ο Πογιέτ θα θελήσει να διαπιστώσει καταρχήν, πόσο έχει επηρεάσει αυτό το λάθος τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα. Και παράλληλα να κρίνει αν ο Ανέστης είναι πιο έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση. Δεν πρόκειται να είναι μια εύκολη απόφαση για τον Πογιέτ. Ειδικά από την στιγμή που και οι δυο τερματοφύλακες που έχει η ΑΕΚ, πλέον σε κάθε ματς θα δίνουν μάχη σώμα με σώμα, για τα γάντια του βασικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X