Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή!

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oπως έγινε γνωστό, το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ηρακλή, από το φετινό πρωτάθλημα, εξαιτίας μίας οφειλής προς τον πρώην ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων» Μπίνο Μπάμπα!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η απόφαση, ο Ηρακλής οφείλει στον Αφρικανό μέσο το ποσό των 7.300 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σε δεδουλευμένους μισθούς που είχε από την περασμένη σεζόν.

Την ίδια ώρα στον Ηρακλή, δεν ανησυχούν, διότι όπως λένε οι άνθρωποί του γνώριζαν τη συγκεκριμένη υπόθεση από καιρό, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσσάνδρου να έχει αναλάβει την υπόθεση αυτή, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να τονίζουν κατηγορηματικά πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Κλείνοντας, θα πρέπει να τονιστεί πως οι “κυανόλευκοι” έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν το ποσό της οφειλής τους εντός τριών ημερών, διαφορετικά η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέα.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X