Αποφάσεις... κορυφής

Κλικ από την πρεμιέρα των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή δεν είναι το πρώτο φέτος, ούτε και το τελευταίο, που ο Γκας Πογιέτ θα κληθεί να βρει λύσεις, σε προβλήματα απουσιών. Αυτή την φορά, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις… κορυφής. Θα πρέπει δηλαδή, να επιλέξει τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Χρήστου Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης. Στο… μπλοκάκι του Πογιέτ οι επιλογές είναι δυο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Τόμας Πέκχαρτ. Δεδομένα έχουν και οι δυο επιθετικοί τις πιθανότητες τους, απλώς ο Αλγερινός δείχνει να έχει ένα προβάδισμα.

Μπορεί ο Τζεμπούρ να μην έκανε καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μπορεί βρέθηκε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Πογιέτ εξακολουθεί να τον υπολογίζει πολύ, κάτι άλλωστε που μετέφερε και στον ίδιο στο τετ α τετ που είχαν. Άλλωστε ο Τζεμπούρ έχει πιο πολλά παιχνίδια από τον Πέχκαρτ στα πόδια του και είναι πιο έτοιμος.

Από την άλλη μεριά, τον Τσέχο επιθετικό τον πιστεύει πολύ ο τεχνικός της ΑΕΚ. Είναι ενδεικτικό πως τον έχει εμπιστευτεί και στα τρια ματς, από τότε που ο Πέκχαρτ έχει φορέσει τα κιτρινόμαυρα, έστω και ως αλλαγή. Ακόμα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως άγνωστο αν ο Τσέχος φορ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X