Εδώ και τώρα (19.30 -LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Μη σταματάτε πουθενά, μόνο νίκες ως το φινάλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειδή ο Γκας Πογιέτ από τον Νοέμβρη κιόλας, το είχε χαρακτηρίσει ως το κρας τεστ για την βελτίωση της ομάδας. Επειδή οι περισσότεροι από τους παίκτες της ΑΕΚ, έχουν ζήσει και την αδικία του αποκλεισμού πέρυσι και την πίκρα της ήττας στο Καραϊσκάκη φέτος. Επειδή το αήττητο μπορεί να τελειώσει μόνο στο ΟΑΚΑ. Επειδή η ατμόσφαιρα στις κερκίδες θα είναι και πάλι μοναδική. Επειδή πρέπει. Επειδή είναι σημαντικό. Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς περισσότετους, η ΑΕΚ θέλει σημερα (19.30 – live web radio enwsi.gr), τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μέχρι και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το ΟΑΚΑ, ο Γκας Πογιέτ δούλευε πάνω στο αγωνιστικό πλάνο. Όλα δείχνουν πως θα “γεμίσει” ο Ουρουγουανός την μεσαία γραμμή μ’ όλα τα ισχυρά του όπλα, δηλαδή Σιμόες, Γιόχανσον και Ζουκουλίνι, με τον Μάνταλο σ’ αυτή την περίπτωση να “προωθείται”. Επίσης την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μπαρμπόσα. Ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Πογέτ, ως δωδέκατος παίκτης, θα είναι και ο κόσμος της ΑΕΚ. Ήδη μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, τα εισιτήρια “έφευγαν”. Όμως ακόμα και την τελευταία στιγμή οπαδοί της Ένωσης περνούν από τα εκδοτήρια, προκειμένου να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι ξεκινά στις 19.30, αλλά από πολύ νωρίς, όλο το δυναμικό του enwsi.gr θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να καταγράψει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X