Σαργκάνη, Σαργκάνη, ο Μαύρος τι σου κάνει; (VIDEO)

Σαργκάνη, Σαργκάνη, ο Μαύρος τι σου κάνει; (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του έγινε μύθος. Στην εμφάνιση του με τη φανέλα με το 11, οι Ενωσίτες ενθουσιάζονταν. Στο άκουσμα του και μόνο, στο λιμάνι πάθαιναν πανικό. Το αφιέρωμα του enwsi.gr στο μεγάλο αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και την ιστορία του, δεν θα μπορούσε να μην έχει τον Θωμά Μαύρο. Ο Θ(ε)ωμάς, που είχε πελατειακή σχέση με τον Ολυμπιακό και για χάρη του βγήκε το σύνθημα του τίτλου, αν και είχε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων γκολκίπερ απέναντι του.
Ο Θωμάς ξεκίνησε την ερωτική σχέση με τον Ολυμπιακό με δύο γκολ στο άνετο 2-0 του 1978, στη χρονιά του νταμπλ. Σίγασε για δύο χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια και επέστρεψε εκ νέου με δίμπαλο το 1980 στη νίκη με 2-1. Έναν χρόνο έπειτα, κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ ξανά με δύο τέρματα και το τελικό αποτέλεσμα ισόπαλο με 2-2. Κάπου εκεί άρχισαν οι Μίχος και Παπαδόπουλος (στόπερ του Ολυμπιακού τότε), να τον παρακαλάνε να σταματήσει.
Φευ. Ο Θ(ε)ωμάς έβλεπε κόκκινο και ερεθιζόταν. Σκόραρε ξανά το 1983 στο 1-1 της Νέας Φιλαδέλφειας, χτύπησε ξανά με δύο γκολ στη νίκη της επόμενης χρονιάς. Αν σε αυτά τα εννιά γκολ, προσθέσετε όσα είχε πετύχει και στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά και στις αναμετρήσεις για το κύπελλο, έχετε μπροστά σας τον μεγαλύτερο φονιά του Ολυμπιακού, που στοίχειωσε ολόκληρες γενιές ερυθρόλευκων φιλάθλων. Δείτε και απολαύστε τον Θωμά στα…φονικά του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X