Εν αναμονή Γκριν και στο βάθος... ψηλός

Εικόνες από το Τρίκαλα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ταουρίν Γκριν έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ, με την Ένωση να ολοκληρώνει το ψάξιμο για μια θέση σημαντική, την οποία πάλευε να καλύψει εδώ και αρκετές ημέρες. Όμως, η αναζήτηση και το… σαφάρι δεν σταματάει εδώ…

Το αρχικό πλάνο ήταν η απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται ως οργανωτής, θα… κοιτά γήπεδο, αλλά και θα έχει έφεση στο δημιουργικό κομμάτι, ώστε να προσφέρει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα. Στην ΑΕΚ, άλλωστε, χρειαζόταν ένας τέτοιος παίκτης, κάτι το οποίο είχε διαγνώσει και ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος επέμενε για την απόκτηση περιφερειακού.

Πλέον, με τον πλέι μέικερ να έχει βρεθεί (εκτός κι αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό στις ιατρικές εξετάσεις), από εδώ και στο εξής στο τραπέζι πέφτει ένα ακόμα ζήτημα. Αυτό της απόκτησης ψηλού. Στην ΑΕΚ προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα συμπληρώσει τους ήδη υπάρχοντες. Θα είναι από την ξένη αγορά (Αμερικανός) και τα αθλητικά προσόντα του θα είναι εφάμιλλα με αυτά του Ποπς Μενσά Μπονσού.

Έτσι, θα έχει συμπληρωθεί πλήρως το παζλ ενόψει των play off, με την κίνηση αυτή να μην γίνεται άμεσα, πάντως, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X