Ο δικός μας «Ιούνης»

Ο δικός μας «Ιούνης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει έναν μαγικό τρόπο να ενώνει τους ανθρώπους. Τα βιώματα από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια δίνουν έμπνευση και αποτελούν οδηγό ζωής. Κάπως έτσι προέκυψε ο δικός μας «Ιούνης». Το πεζογράφημα, ενός βέρου Ενωσίτη, όπως είναι ο Τάσος Αναστασίου, που περιγράφει στον «Ιούνη» πως τέσσερις άνθρωποι βιώνουν την κρίση και το καλοκαίρι, τον Ιούνη του 2012.
«Τη στιγμή που χανόταν κάπου ανάμεσα στο μη αισθητό και στο όνειρο, άκουσε στο βάθος και από μακριά έναν ήχο κουδουνιού. Στην αρχή αδιαφόρησε, αλλά μετά, καθώς ο ήχος γινόταν όλο και πιο έντονος, άρχισε να τον επεξεργάζεται στο μυαλό της. Ενώ συνειδητοποιούσε ότι αισθανόταν χάλια, ότι ήταν κατά κάποιον τρόπο άρρωστη, αντιλήφθηκε σταδιακά ότι αυτός ο ήχος ήταν μάλλον ήχος από ξυπνητήρι. Αλλά όχι το δικό της ξυπνητήρι. Άνοιξε τα μάτια και κοίταξε το ταβάνι. Ούτε αυτό ήταν το δικό της ταβάνι. Πετάχτηκε από το κρεβάτι, ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι σε ένα δωμάτιο που το έβλεπε για πρώτη φορά. Το κεφάλι της βούιζε και πόναγε, λες και της το βαράγανε με σφυρί, το στόμα της ήταν στεγνό και βρομούσε. Ο Κώστας και ο Γιάννης ξεκινούν για ένα ιδιαίτερο τριήμερο στον Ωρωπό. Η Μαρία ξυπνά σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα χωρίς να θυμάται τίποτα. Ο Γιώργος προσπαθεί να σώσει τις οικονομίες μιας ζωής. Τέσσερις άνθρωποι βιώνουν την κρίση και το καλοκαίρι, τον Ιούνη του 2012», είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από το εξαιρετικό βιβλίο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες από τις εκδόσεις «το ανώνυμο βιβλίο» σε μια καλαίσθητη (και κατακίτρινη) έκδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X