Θα περίμενε την ΑΕΚ μέχρι και στο παραπέντε

Εικόνες με τον Πέκχαρτ στα "κιτρινόμαυρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δέμας είναι πραγματικό θηρίο. Επιβλητικός. Στη συναναστροφή όμως, είναι συνεσταλμένος. Μιλάει ψιθυριστά και χαμογελά μετρημένα. Δύσκολο να καταλάβει κανείς πως με μια ματιά, πως αισθανόταν ο Τόμας Πέκχαρτ όταν πλέον είχε υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Κι όμως. Ο Τσέχος επιθετικός είχε μόλις κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμούσε. Την ΑΕΚ θα την περίμενε ακόμα και μέχρι και το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου. Αφενός λόγω της παρουσίας του Γκας Πογιέτ στον πάγκο. Αλλά κυρίως διότι είναι ομάδα που έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Παίκτης που γεμίζει περιοχή ο Πέκχαρτ, ομάδα που πολιορκεί στα περισσότερα ματς την αντίπαλη περιοχή η ΑΕΚ. Μια τέτοια ομάδα έψαχνε ο Τσέχος φορ.

Γι αυτό και όταν το Σάββατο “έσκασε” η πρόταση από την Χαλ, την αρνήθηκε περιμένοντας τις εξελίξεις με την ΑΕΚ. Γι αυτό και την Κυριακή το μεσημέρι, όταν ειδοποιήθηκε να έρθει στην Αθήνα, πήρε το πρώτο αεροπλάνο. Χωρίς ούτε βαλίτσες, ούτε τίποτα. Μ’ ένα σακίδιο. Για τον Πέκχαρτ η ΑΕΚ είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Και θέλει να την αρπάξει από τα μαλλιά. Άλλωστε το τι μπορεί να κάνει το απέδειξε και όταν κέρδισε την μεταγραφή του στην Τότεναμ και όταν έκανε πράγματα και θαύματα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, ακόμα και όταν έπαιζε στη Νυρεμβέργη. Η Ίνγκολσταντ τον πήγε πίσω. Την ΑΕΚ την επέλεξε για να τον πάει ξανά μπροστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X