Με την ίδια συνταγή, να συνεχίσει το σερί

Μη σταματάτε πουθενά, μόνο νίκες ως το φινάλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευκαιρία, είναι μοναδική. Μέσα στο σπίτι της, με καιρό ιδανικό, ώρα (15.00) ποδοσφαιρική και ομάδα αγωνιστικά ευάλωτη. Η συγκυρία, είναι εξαιρετική. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, συνολικά επτά σερί μαζί με τα ματς του κυπέλλου. Η ΑΕΚ σήμερα απέναντι στην Βέροια στο ΟΑΚΑ, τα έχει… όλα, προκειμένου να συνεχίσει να βάζει “τρίποντα” στο σακούλι της. Ακόμα και την ίδια πετυχημένη συνταγή έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει ο Γκας Πογιέτ. Απώλειες λόγω τιμωριών ή τραυματισμών δεν υπάρχουν. Και κάποιοι από τους παίκτες της βασικής (για ματς πρωταθλήματος) ενδεκάδας, όπως ο Μπαρμπόσα, ο Βάργκας και ο Αραβίδης, ξεκουράστηκαν στο ματς με τον Ηρακλή καθώς δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα.

Το πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα εμπιστευτεί και πάλι το 4-3-3. Και αν υπάρχει ένα ερωτηματικό, αυτό βρίσκεται στον παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας. Με τον Άρθο πάντως να έχει το προβαδισμα, παρά την καλή εμφάνιση του Λαμπρόπουλου στο ματς της Πέμπτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X