"Είμαι εδώ, συγκεντρωμένος 100% στην ΑΕΚ"

Το πιο γρήγορο γκολ φέτος έβαλε ο Πλατέλλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι από τους ποδοσφαιριστές που ναι μεν το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στα ματς πρωταθλήματος, αλλά όσες φορές κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ να προσφέρει τις υπηρεσίες του, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και με τα γκολ που πέτυχε. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία συζητούσε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Προς το παρόν είναι εδώ και δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης:
“Αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Να ακούω τον προπονητή, γιατί πάνω απ’ όλα αυτός αποφασίζει για το τι θα κάνω. Εγώ πάντα δίνω το 100%. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι παρών για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Εγώ είμαι εδώ 100% συγκεντρωμένος για την ΑΕΚ”, τόνισε ο Πλατέλλας στο novasports.gr, ενώ για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια είπε:
“Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας είναι να δουλέψουμε και να βγάλουμε ό, τι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι σίγουρα θα έρθουν να κλειστούν πίσω για να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό εμείς πρέπει να τους διασπάσουμε και να κερδίσουμε το πολύ σημαντικό αυτό ματς”.
Η Πλατέλλας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην εμφατική νίκη κόντρα στον Ηρακλή για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και για το ματς αυτό ανέφερε:
“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ηρακλή, αλλά πέρασε. Τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και πιστεύω ότι αν και μείναμε από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες τα καταφέραμε πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και δώσαμε και την ψυχή μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X