Ντοκ Ρίβερς: «Μπορεί να παίξει ο Γιάννης, αλλά δεν θα τον θέσουμε σε κίνδυνο»

Ντοκ Ρίβερς: «Μπορεί να παίξει ο Γιάννης, αλλά δεν θα τον θέσουμε σε κίνδυνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντοκ Ρίβερς σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως δεν θα θέσει σε κίνδυνο τον «Greek Freak».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως υπάρχουν πιθανότητες να παίξει σε αυτή τη σειρά. Πραγματικά το πιστεύω. Είμαι πιο αισιόδοξος. Στην προπόνηση το πρωί της Κυριακής πήγε καλά, έκανε κινήσεις, σουτ, έτρεξε, όλα αυτά είναι καλά σημάδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλουμε να είναι υγιής και δεν πρόκειται να τον θέσουμε σε κίνδυνο, θα πάμε με τους παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν.

Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο δυνατό, πίστεψαν πως μπορούν να κερδίσουν, παρά τα προβλήματά μας. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά που έρχεται. Ας το δούμε έτσι: έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στην έδρα μας και οι Πέισερς ένα στη δική τους. Έτσι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X