Super League 2: Αγκαλιά με την άνοδο η Athens Kallithea – Επικράτησε 2-0 του Ιωνικού στη Νίκαια

Super League 2: Αγκαλιά με την άνοδο η Athens Kallithea – Επικράτησε 2-0 του Ιωνικού στη Νίκαια
Photo Credits: INTIME

Το τρίποντο στη Νίκαια πήρε η Athens Kallithea και πλέον έχει το πάνω χέρι για την άνοδο στη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Athens Kallithea φιλοξενήθηκε από τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 8η αγωνιστική της Super League 2 και επικράτησε με 2-0, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Λουκίνας.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την άνοδο στη Super League, καθώς στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν ( Χανία 9/5 εντός , Καλαμάτα 22/5 εντός), χρειάζεται μόνο έναν βαθμό.

Η Καλλιθέα δυσκολεύτηκε στο πρώτο μισάωρο να γίνει απειλητική, ωστόσο στο 40′ έμεινε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Τασουλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Βασιλόγιαννη.

Από εκείνο το σημείο και μετά, πίεσε και προσπάθησε να βρει τρόπο για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 45′ με τον Λουκίνα αρχικά να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα των αμυντικών του Ιωνικού, να κάνει την προβολή να μπλοκάρει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αρχικά και στη συνέχεια ο αρχηγός της Καλλιθέας έστειλε την μπάλα στη κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ, ωστόσο έκαναν και διαχείριση του 1-0. Σε εκείνο το σημείο ο Ιωνικός έγινε απειλητικός και με τον Γιακουμάκη, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γιάννης Λουκίνας στο 90 +2′, μετά από ωραία σέντρα του Μαρότα από τα δεξιά.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X